دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

ایمنی جهانی غذا - مداخلات میکروبی و پیشرفت‌های مولکولی Global Food Safety_ Microbial Interventions and Molecular Advancements

ایمنی جهانی غذا - مداخلات میکروبی و پیشرفت‌های مولکولی Global Food Safety_ Microbial Interventions and Molecular Advancements

همه دسته بندی های سایت

 فهرست مطالب:

Contributors......... xi
Abbreviations ...................xv
Preface ............... xix
Part I: Foodborne Pathogens, Diseases, and Outbreaks ......... 1
1. Foodborne Pathogens and Their Associated Infections: An Introduction....... 3
2. Foodborne Diseases: Causative Agents and Related Microorganisms............... 39
3. Role of Foodborne Pathogens and Microorganisms in Food Safety .... 57
4. Foodborne Outbreaks: Sources and Mode of Transmission of Foodborne Pathogenic Microorganisms ............. 93
Part II: Characterizing Foodborne Pathogens Using Molecular Approaches................ 105
5. Epidemiology of Foodborne Bacterial Diseases and Molecular Techniques to Assure Food Safety... 107
6. Molecular Characterization of Foodborne Pathogens ............ 135
7. Tracing Foodborne Pathogens Using Molecular‑Based Approaches .......... 159
Part III: Detecting and Tracing Foodborne Pathogens Using NGS and WGS...... 191
8. Foodborne Pathogen Detection Using Next‑Generation Sequencing........... 193
9. Next‑Generation Sequencing for Strain Tracking and Community Profiling of Food Microbes ........... 207
10. Whole Genome Sequencing for Food Safety and Quality....... 231
Part IV: Controlling Foodborne Illness for Public Health.. 251
11. Application of Microorganism in Food Production and Control of Foodborne Illness ..... 253
12. Food Quality and Food Safety: Management Systems and Analytical Tools for Public Health......... 303
Index.................. 32  

     

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

مشارکت کنندگان......... xi
اختصارات ...................xv
پیشگفتار ............... xix
بخش اول: پاتوژن ها، بیماری ها و شیوع مواد غذایی ......... 1
1. پاتوژن های غذایی و عفونت های مرتبط با آنها: مقدمه....... 3
2. بیماری های منتقله از غذا: عوامل ایجاد کننده و میکروارگانیسم های مرتبط............... 39
3. نقش پاتوژن ها و میکروارگانیسم های مواد غذایی در ایمنی مواد غذایی .... 57
4. طغیان های ناشی از غذا: منابع و نحوه انتقال میکروارگانیسم های بیماری زا منتقله از غذا ............. 93
بخش دوم: مشخص کردن پاتوژن‌های منتقله از غذا با استفاده از رویکردهای مولکولی................ 105
5. اپیدمیولوژی بیماری های باکتریایی منتقله از غذا و تکنیک های مولکولی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی... 107
6. خصوصیات مولکولی پاتوژن های مواد غذایی ............ 135
7. ردیابی پاتوژن های غذایی با استفاده از رویکردهای مبتنی بر مولکولی .......... 159
بخش سوم: تشخیص و ردیابی پاتوژن های منتقله از غذا با استفاده از NGS و WGS...... 191
8. تشخیص پاتوژن منتقله از غذا با استفاده از توالی یابی نسل بعدی........... 193
9. توالی یابی نسل بعدی برای ردیابی سویه و پروفایل اجتماعی میکروب های مواد غذایی ........... 207
10. توالی یابی کل ژنوم برای ایمنی و کیفیت غذا...... 231
قسمت چهارم: کنترل بیماری های ناشی از غذا برای سلامت عمومی.. 251
11. کاربرد میکروارگانیسم در تولید مواد غذایی و کنترل بیماریهای منتقله از غذا ..... 253
12. کیفیت غذا و ایمنی غذا: سیستم های مدیریت و ابزارهای تحلیلی برای سلامت عمومی......... 303
نمایه ................. 32

مشخصات فایل

عنوان (Title): Global Food Safety_ Microbial Interventions and Molecular Advancements
نام فایل (File name): 1153-www.GeneProtocols.ir-Global Food Safety_ Microbial Interventions and Molecular Advancements-CRC Press_Apple Academic Press (.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):

ایمنی جهانی غذا - مداخلات میکروبی و پیشرفت‌های مولکولی

ایجاد کننده: Saher Islam, Devarajan Thangadurai, Jeyabalan Sangeetha, Natália Cruz-Martins
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9781774910108
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 11.6 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 366

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">