دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

ترکیبات فیتوشیمیایی در سویا - فعالیت زیستی و مزایای سلامتی Phytochemicals in Soybeans_ Bioactivity and Health Benefits

ترکیبات فیتوشیمیایی در سویا - فعالیت زیستی و مزایای سلامتی Phytochemicals in Soybeans_ Bioactivity and Health Benefits

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Series Editor’s Preface  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .......vii
Editors’ Preface .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . ........ix
About the Editors .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .....xi
Contributors  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .......... xiii
Chapter 1 Health Perspectives on Soy Isoflavones  .  .  .  .  .  . .....1
Mira Mikulić, Milica Atanacković Krstonošić, Darija Sazdanić, and Jelena Cvejić
Chapter 2 Soybean Isoflavone Profile: A New Quality Index in Food Application
and Health  .  .  .  .  .  .  .  .  . .......... 45
Elza Iouko Ida and Adriano Costa de Camargo
Chapter 3 Bioactive Peptides from Soybeans and Derived Products  .  .  . ........77
Hanifah Nuryani Lioe and Badrut Tamam
Chapter 4 Antioxidant Activity and Health Benefits of Anthocyanin of Black Soybeans ......... 91
Ignasius Radix A.P. Jati
Chapter 5 Soybean Oil: Chemical Properties and Benefits for Health .  .  . .... 115
Jane Mara Block, Renan Danielski, Gerson Lopes Teixeira,
and Itaciara Larroza Nunes
Chapter 6 Polyamines in Soybean Food and Their Potential Benefits for the Elderly  . .. 151
Nelly C. Muñoz-Esparza, Oriol Comas-Basté, Natalia Toro-Funes,
M. Luz Latorre-Moratalla, M. Teresa Veciana-Nogués,
and M. Carmen Vidal-Carou
Chapter 7 Soybean Glyceollins and Human Health  .  .  .  .  . .......... 169
Ikenna C. Ohanenye, Innocent U. Okagu, Oluwaseyi A. Ogunrinola,
Precious E. Agboinghale, and Chibuike C. Udenigwe
Chapter 8 Soybean Allergens .  .  .  .  .  .  .  .  . . 185
Caterina Villa, Joana Costa, and Isabel Mafra
Chapter 9 Isolation, Bioactivity, Identification, and Commercial Application of Soybean
Bioactive Peptides  .  .  .  .  .  .  .  .  . . 217
Akhunzada Bilawal, Zhanmei Jiang, Yang Li, and Baokun Qi
Chapter 10 Revisiting Side Streams of Soy Product Processing  .  .  .  . .... 235
Jian-Yong Chua, Weng Chan Vong, and Shao-Quan Liuvi Contents
Chapter 11 Okara: A Soybean By-Product with Interesting Properties in Nutrition and
Health  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .........259
Alejandra García-Alonso, Inmaculada Mateos-Aparicio,
María Dolores Tenorio-Sanz, María José Villanueva-Suarez,
and Araceli Redondo-Cuenca
Chapter 12 Polysaccharides from Soybean Hulls and Their Functional Activities . .........285
He Liu, Shengnan Wang, Lina Yang, Hong Song, and Dayu Zhou
Chapter 13 Effects of Novel Processing Methods on Structure, Functional Properties, and
Health Benefits of Soy Protein  .  .  .  .  .  .  . .... 301
Hao Hu, Ahmed Taha, and Ibrahim Khalifa
Chapter 14 Fermentation of Soybeans – Technology, Nutritional Properties, and Effects ........ 319
Runni Mukherjee, Runu Chakraborty, and Abhishek Dutta
Chapter 15 Soybean Processing By-Products and Potential Health Benefits .  . ....... 333
Philip Davy and Quan V. Vuong
Chapter 16 Korean Traditional Fermented Soybean Foods and Their Functionalities  . ... 359
Dong Hwa Shin and Su Jin Jung
Chapter 17 Traditional Chinese Fermented Soybean Products and Their Physiological
Functions  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .... 393
Yali Qiao, Zhen Feng, Xuejing Fan, Gefei Liu, Shuang Zhai,
Yang Li, and Baokun Qi
Chapter 18 Value-Added Processing and Function of Okara  .  .  .  . ......... 419
Sainan Wang, Mohammed Sharif Swallah, Jiaxin Li, and Hansong Yu
Chapter 19 Impact of Drying on Isoflavones in Soybean  .  .  .  .  . .... 437
Chalida Niamnuy and Sakamon Devahastin
Chapter 20 Soybean-Derived Bioactive Peptides and Their Health Benefits  .  . ....... 455
Md Minhajul Abedin, Loreni Chiring Phukon, Rounak Chourasia,
Swati Sharma, Dinabandhu Sahoo, and Amit Kumar Rai
Chapter 21 Fatty Acid Composition in the Soybean Sprout  .  .  .  .  .  475
Hyun Jo, Syada Nizer Sultana, Jong Tae Song, and Jeong-Dong Lee
Chapter 22 Peptides Derived from High Oleic Acid Soybean and Their Health Benefits ......... 491
Navam Hettiarachchy, Soma Mukherjee, Darry L. Holliday,
Srinivasan J. Rayaprolu, and Sriloy Dey
Index .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . ..........509 

 

مشخصات فایل

عنوان (Title): Phytochemicals in Soybeans_ Bioactivity and Health Benefits
نام فایل (File name): 950-www.GeneProtocols.ir-Phytochemicals in Soybeans_ Bioactivity and Health Benefits-CRC Press (2022).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
ترکیبات فیتوشیمیایی در سویا - فعالیت زیستی و مزایای سلامتی
ایجاد کننده: Yang Li, Baokun Qi
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2022
شابک ISBN: 0367466619, 9780367466619
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 138 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 539

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">