دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

خصوصیات آلرژیک _ غذا، ناتوانی، تمایل و خطر Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk

خصوصیات آلرژیک _ غذا، ناتوانی، تمایل و خطر Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk

همه دسته بندی های سایت

 فهرست مطالب:

Preface ix
Introduction: Why Food Allergies? 1
1 Relational Food Allergy, Immunity, and Environments 25
2 Nut-Free Squirrels and Princesses with Peanut Allergies:
Food Allergies, Identity, and Children’s Books
43
3 Allergic Reactions through Fluid Exchanges 56
4 You Ate What? Intentionality, Accidents, and Death 77
Conclusion: Pandemics and the Need for Coalitions 97
Acknowledgments 101
Notes 103
Index 123

     

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

پیشگفتار ix
مقدمه: چرا آلرژی غذایی؟ 1
1 حساسیت غذایی، ایمنی و محیط 25
2 سنجاب و شاهزاده خانم بدون آجیل که به بادام زمینی حساسیت دارند:
آلرژی های غذایی، هویت و کتاب های کودکان 43
3 واکنش های آلرژیک از طریق تبادل مایعات 56
4 چی خوردی؟ عمدی، تصادفات و مرگ 77
نتیجه گیری: همه گیرها و ضرورت ائتلاف 97
قدردانی 101
یادداشت 103
شاخص 123

مشخصات فایل

عنوان (Title): Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk
نام فایل (File name): 1138-www.GeneProtocols.ir-Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk-Fordham University Press (2023).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
خصوصیات آلرژیک _ غذا، ناتوانی، تمایل و خطر
ایجاد کننده: Michael Gill
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9781531501150
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 7.08 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 147

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">