دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

شیمی سبز در کشاورزی و تولید مواد غذایی Green Chemistry in Agriculture and Food Production

شیمی سبز در کشاورزی و تولید مواد غذایی Green Chemistry in Agriculture and Food Production

همه دسته بندی های سایت

 فهرست مطالب:

Preface iii
1. Natural Product Chemistry in Agriculture 1
2. Green Technologies for Crop-Pest Control 29
3. Green Fertilizer Technologies in Agriculture 56
4. Green Chemistry in Organic Farming 68
5. Ecosafe Farming with Microbes 81
6. Marine Algae as Green Agriculture 99
7. Recovery of Value-Added Products and Biological Conversion of 111
8. Green Technologies in Food Processing 150
9. Food Chain and Green Chemistry 198
10. Green Technologies for Reduction of Toxins in Food Production and Processing 225
11. Green Technologies for Food Analysis 245
12. Green Methods for Agrochemical Residues Analysis in Agriculture 269
13. Functional Food Ingredients Production Using Green Technologies 284
14. Foodomics and Green Analytical Technologies 304
Index 313
Biographies 317 

     

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

پیشگفتار iii
1. شیمی محصولات طبیعی در کشاورزی 1
2. فن آوری های سبز برای مبارزه با آفات زراعی 29
3. فن آوری های کود سبز در کشاورزی 56
4. شیمی سبز در کشاورزی ارگانیک 68
5. Ecosafe Farming with Microbes 81
6. جلبک های دریایی به عنوان کشاورزی سبز 99
7. بازیابی محصولات ارزش افزوده و تبدیل بیولوژیکی 111
8. فناوری های سبز در فرآوری مواد غذایی 150
9. زنجیره غذایی و شیمی سبز 198
10. فناوری های سبز برای کاهش سموم در تولید و فرآوری مواد غذایی 225
11. فناوری های سبز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی 245
12. روشهای سبز برای آنالیز بقایای شیمیایی کشاورزی در کشاورزی 269
13. تولید مواد غذایی کاربردی با استفاده از فناوری های سبز 284
14. Foodomics و Green Analytical Technologies 304
شاخص 313
بیوگرافی 317

مشخصات فایل

عنوان (Title): Green Chemistry in Agriculture and Food Production
نام فایل (File name): 1159-www.GeneProtocols.ir-Green Chemistry in Agriculture and Food Production-CRC Press_Science Publishers (2023).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):

شیمی سبز در کشاورزی و تولید مواد غذایی

ایجاد کننده: Vinay Kumar, Kleopatra Tsatsaragkou, Nilofar Asim
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9780367254315
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 13.2 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 325

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">