دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

فناوری فرآوری و نگهداری مواد غذایی _ پیشرفت ها، روش ها و کاربردها Food Processing and Preservation Technology_ Advances, Methods, and Applications

فناوری فرآوری و نگهداری مواد غذایی _ پیشرفت ها، روش ها و کاربردها Food Processing and Preservation Technology_ Advances, Methods, and Applications

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Contributors ...............xvii
Abbreviations...............xxi
Preface................xxvii
Part I: Novel Extraction Methods for Bioactive Compounds.....1
1. Principles and Applications of Extraction Technologies in the Food Industry..............3
2. Novel Extraction Methods: Profiling of Natural Phytochemicals......25
3. Extraction of Value-Added and High-Value Food Products...47
4. Ultrasonic-Assisted Extraction of Polyphenols from Food Processing Wastes..............73
Part II: Encapsulation Methods for Bioactive Compounds......99
5. Encapsulation Technologies: Principles and Applications in the Food Industry................101
6. Encapsulation of Natural Polyphenols for Food Applications....123
7. Microencapsulation of Natural Pigments .......163
Part III: Health Promoting Activities of Bioactive Compounds...185
8. Role of Phytochemicals in Human Health............187
9. Nutraceuticals with Health-Promoting Activities ......207
10. Functional and Nutraceutical Foods: Health and Safety Aspects ....229
11. Edible Mushroom Phenolics: Health and Future Perspectives ..247
12. Nutritional Constituents and In Vitro Antioxidant Activities of Selected Wild Edible Fruits............265
13. Delivery of Probiotics in the Food Industries.......285
Index.....................311  

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

مشارکت کنندگان ...............xvii
اختصارات...............xxi
پیشگفتار................xxvii
قسمت اول: روشهای استخراج جدید برای ترکیبات زیست فعال.....1
1. اصول و کاربردهای فن آوری های استخراج در صنایع غذایی..............3
2. روش های جدید استخراج: پروفایل فیتوشیمیایی های طبیعی......25
3. استخراج محصولات غذایی با ارزش افزوده و با ارزش ...47
4. استخراج با کمک اولتراسونیک پلی فنول ها از ضایعات فرآوری مواد غذایی..............73
قسمت دوم: روشهای کپسولاسیون برای ترکیبات زیست فعال......99
5. فن آوری های کپسولاسیون: اصول و کاربردها در صنایع غذایی................101
6. کپسوله سازی پلی فنول های طبیعی برای کاربردهای غذایی .... 123
7. ریزپوشانی رنگدانه های طبیعی .......163
قسمت سوم: فعالیت های ارتقاء سلامت ترکیبات زیست فعال...185
8. نقش مواد شیمیایی گیاهی در سلامت انسان............187
9. مواد مغذی با فعالیت های ارتقا دهنده سلامت ......207
10. مواد غذایی کاربردی و مغذی: جنبه های بهداشتی و ایمنی ....229
11. فنولیک قارچ خوراکی: سلامت و چشم اندازهای آینده ..247
12. ترکیبات غذایی و فعالیت های آنتی اکسیدانی در شرایط آزمایشگاهی منتخب میوه های خوراکی وحشی.............265
13. تحویل پروبیوتیک در صنایع غذایی.......285
فهرست .....................311

 

مشخصات فایل

عنوان (Title): Food Processing and Preservation Technology_ Advances, Methods, and Applications
نام فایل (File name): 1036-www.GeneProtocols.ir-Food Processing and Preservation Technology_ Advances, Methods, and Applications-CRC Press.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
فناوری فرآوری و نگهداری مواد غذایی _ پیشرفت ها، روش ها و کاربردها
ایجاد کننده: Megh R. Goyal, Santosh K. Mishra, Preeti Birwal
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: ISBN: 978-1-77491-074-0 (hbk)
ISBN: 978-1-77491-075-7 (pbk)
ISBN: 978-1-00328-410-9 (ebk)
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 14.6 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 358

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">