دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

محصولات بومی در آمریکای لاتین - جنبه‌های بیوشیمیایی، فرآوری و خوراک‌دارویی Native Crops in Latin America_ Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects

محصولات بومی در آمریکای لاتین - جنبه‌های بیوشیمیایی، فرآوری و خوراک‌دارویی Native Crops in Latin America_ Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Series Preface ix
Preface xiii
Acknowledgments xv
Editor Biography xvii
List of Contributors xix
1 Andean Native Grains, Quinoa, and Lupin as Sources of Bioactive Components 1
2 Quinoa, Kañiwa, Amaranth, and Lupin as Ingredients in Gluten-Free Baking 35
3 Biodiversity of Andean Maize (Zea mayz). Nutritional, Functional, and Technological Properties 61
4 Bioactive Compounds in Native Cocoa (Theobroma cacao L.) 91
5 The Impact of Andean Biodiversity on a Healthy Diet and Assessment of the Anti-Inflammatory Potential of the Peruvian Cuisine 115
6 Nutritional Attributes and Effect of Processing on Peruvian Chili Peppers 161
7 Characterization and Preservation of the Bioactive Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis and P. huayllabambana) Oils 185
8 Action of Amaranth Peptides on the Cardiovascular System 209
9 Effect of Amaranth Bioactive Peptides on the Gastrointestinal System 237
10 Development of Delivery Systems of Bioactive Compounds Using Chia Seed By-Products 265
11 New Approaches about Nutraceutical Aspects of Dietary Fiber From Chia Seeds as a Functional Ingredient 287
12 Chia Proteins as a Source of Bioactive Peptides to Enhance Human Health Benefits 307
13 Effects of Phytochemicals in Native Berries on the Reduction of Risk Factors of Age-Related Diseases 337
Index 371  

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

پیشگفتار سری ix
پیشگفتار xiii
قدردانی xv
بیوگرافی ویرایشگر xvii
فهرست مشارکت کنندگان xix
1 غلات بومی آند، کینوا و لوپین به عنوان منابع اجزای زیست فعال 1
2 کینوا، کانیوا، آمارانت و لوپین به عنوان مواد تشکیل دهنده در پخت بدون گلوتن 35
3 تنوع زیستی ذرت آند (Zea mayz). خواص تغذیه ای، عملکردی و فناوری 61
4 ترکیب زیست فعال در کاکائو بومی (Theobroma cacao L.) 91
5 تأثیر تنوع زیستی آند بر یک رژیم غذایی سالم و ارزیابی پتانسیل ضد التهابی غذاهای پرو 115
6 ویژگی تغذیه ای و تأثیر فرآوری بر روی فلفل چیلی پرو 161
7 خصوصیات و حفظ ترکیبات زیست فعال روغن های ساشا اینچی (Plukenetia volubilis و P. huayllabambana) 185
8 اثر پپتیدهای آمارانت بر روی سیستم قلبی عروقی 209
9 اثر پپتیدهای زیست فعال آمارانت بر سیستم گوارشی 237
10 توسعه سیستم های تحویل ترکیبات زیست فعال با استفاده از محصولات جانبی دانه چیا 265
11 رویکرد جدید در مورد جنبه های تغذیه ای فیبر غذایی از دانه های چیا به عنوان یک ماده کاربردی 287
12 پروتئین چیا به عنوان منبعی از پپتیدهای فعال زیستی برای افزایش مزایای سلامتی انسان 307
13 اثر مواد شیمیایی گیاهی در توت های بومی بر کاهش عوامل خطر بیماری های مرتبط با سن 337
شاخص 371

 

مشخصات فایل

عنوان (Title): Native Crops in Latin America_ Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects
نام فایل (File name): 1057-www.GeneProtocols.ir-Native Crops in Latin America_ Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects-CRC Press (.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
محصولات بومی در آمریکای لاتین - جنبه‌های بیوشیمیایی، فرآوری و خوراک‌دارویی
ایجاد کننده: Ritva Repo-Carrasco-Valencia, Mabel Cristina Tomás
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: ISBN: 978-0-367-53140-9 (hbk)
ISBN: 978-1-032-18777-8 (pbk)
ISBN: 978-1-003-08761-8 (ebk)
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 27.1 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 403

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">