دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

پروتکل های اساسی در مورد احساسات، حواس و غذاها Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods

پروتکل های اساسی در مورد احساسات، حواس و غذاها Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods

همه دسته بندی های سایت

 فهرست مطالب:

Foreword............. . . . . . . . v
Preface.............vii
Preface to the Series...........ix
Contributors............. . . . . xiii
PART I PSYCHOPHYSICAL AND QUESTIONNAIRE APPROACHES
1 Different Methods to Assess the Trigeminal System.... . . . . . 3
2 Preparation of Beverage Samples Spiked with Aroma Standards... . . . . 13
3 Studying Chemosensory Perception and Its Hedonic Component in an Anthropological Context: From Genetics to Psychophysical Measures........ . . . . . . 23
4 Measuring Food Emotions in a Living Lab....... . . 39
5 Lexicon Questionnaire (EsSense ProfileR)....... . . . 49
6 Using Check-All-That-Apply (CATA) Questions in Emotion Questionnaires.......... . . . . . . . 59
7 Participant-Defined Questionnaire (EmoSemio).... . . . . . . . . 73
8 Emotion-Picture Questionnaires (Emoji)...... . . . . 83
9 Measuring Food Emotions Using Semi-Guided Interviews... . . . . . . . . 103
PART II BEHAVIORAL AND PSYCHOPHYSIOLOGICAL APPROACHES
10 Measuring Olfaction in Children and Young People with Profound Intellectual and Multiple Disabilities...... . . . . . . . . 115
11 Measuring Hedonic Behaviors to Food Odors in Children...131
12 Modulation of Visual Perception by Odors....... . . 145
13 Characterizing Emotional Response to Olfactory, Auditory, and Visual Stimulations in a Virtual Reality Environment...... 159
14 Characterization of Facial Emotions to Food Odors in Children with Autism............ 175
15 Facial Electromyography in Food Research in a Behavioral and MR Setting........... . . . . . . 185
16 Measuring the Postauricular Reflex as an Indicator of Appetitive Processing.........203
17 Peripheral Nervous System Responses to Food Stimuli: Electrode Placement and Measures...........223
18 Peripheral Nervous System Responses to Food Stimuli: Analysis Using Data Science Approaches.......... . . . . 233
19 Electroencephalography and Gustatory Event-Related Potentials Measures to Oral Stimuli.......... . . . . . . . 247
20 Assessment of Food Odor-Evoked Emotions Using Functional Magnetic Resonance Imaging.......... . . . 263
Index.............. 275

     

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

پیشگفتار............. . . . . . . v
پیشگفتار...........vii
پیشگفتار سریال...........ix
مشارکت کنندگان ................... . . . . xiii
بخش اول رویکردهای روانی و پرسشنامه ای
1 روش های مختلف برای ارزیابی سیستم سه قلو .... . . . . . 3
2 تهیه نمونه نوشابه با استانداردهای عطر... . . . . 13
3 بررسی ادراک شیمی حسی و مولفه لذت شناختی آن در زمینه انسان شناختی: از ژنتیک تا اقدامات روانی......... . . . . . . 23
4 اندازه گیری احساسات غذایی در آزمایشگاه زنده....... . . 39
5 پرسشنامه واژگان (EsSense ProfileR)....... . . . 49
6 استفاده از سؤالات Check-All-That-Apply (CATA) در پرسشنامه های احساسات.......... . . . . . . . 59
7 پرسشنامه تعریف شده توسط شرکت کننده (EmoSemio).... . . . . . . . . 73
8 پرسشنامه عاطفه-تصویر (ایموجی)...... . . . . 83
9 اندازه گیری احساسات غذایی با استفاده از مصاحبه های نیمه هدایت شده... . . . . . . . . 103
بخش دوم رویکردهای رفتاری و روان‌شناسی
10 سنجش بویایی در کودکان و نوجوانان دارای ناتوانی های عمیق ذهنی و چندگانه...... . . . . . . . . 115
11 اندازه گیری رفتارهای لذت جویانه نسبت به بوی غذا در کودکان...131
12 تعدیل ادراک بصری توسط بوها....... . . 145
13 مشخص کردن پاسخ عاطفی به تحریکات بویایی، شنیداری و بصری در یک محیط واقعیت مجازی...... 159
14 شناسایی عواطف صورت به بوی غذا در کودکان مبتلا به اوتیسم............. 175
15 الکترومیوگرافی صورت در تحقیقات مواد غذایی در یک محیط رفتاری و MR........... . . . . . . 185
16 اندازه گیری رفلکس پس از گوش به عنوان شاخص پردازش اشتها.........203
17 پاسخ سیستم عصبی محیطی به محرک های غذایی: قرار دادن و اندازه گیری الکترود...........223
18 پاسخ سیستم عصبی محیطی به محرک های غذایی: تجزیه و تحلیل با استفاده از رویکردهای علم داده.......... . . . . 233
19 الکتروانسفالوگرافی و پتانسیل‌های مربوط به رویداد چشایی برای محرک‌های دهانی.......... . . . . . . . 247
20 ارزیابی احساسات برانگیخته از بوی غذا با استفاده از تصویربرداری تشدید مغناطیسی کاربردی.......... . . . 263
فهرست.............. 275

مشخصات فایل

عنوان (Title): Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods
نام فایل (File name): 1160-www.GeneProtocols.ir-Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods-Humana Press (2023).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):

پروتکل های اساسی در مورد احساسات، حواس و غذاها

ایجاد کننده: Moustafa Bensafi
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9781071629338
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 10.2 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 284

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">