دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

چای بعنوان یک ماده غذایی- خصوصیات، فرآوری و جنبه های بهداشتی Tea as a Food Ingredient_ Properties, Processing, and Health Aspects

چای بعنوان یک ماده غذایی- خصوصیات، فرآوری و جنبه های بهداشتی Tea as a Food Ingredient_ Properties, Processing, and Health Aspects

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Editors.......................vii
Contributors ......................ix
Series Preface................. xiii
Preface.......................xv
Chapter 1 Introductory of Basic Chemistry and Health Effects of Tea.....1
Liang Zhang, Yijun Wang, and Xiaochun Wan
Chapter 2 Tea Food Productions: Status and Future Developments........ 15
Junfeng Yin, Ying Gao, Ruyi Li, Yuwan Wang, Zhihui Feng, Meiqin Li,
and Zhusheng Fu
Chapter 3 Green Tea Catechins: Functionality, Addition to Food, and Bioavailability ...... 33
Ali Rashidinejad
Chapter 4 Antioxidant, Anti-infammatory and Anti-obesity Properties of Tea Foods ...... 71
Yijun Wang and Xiaochun Wan
Chapter 5 Japanese Green Tea: Processing, Chemical Properties, and Health Benefts ..... 81
Shoji Koide and Ken-ichi Kimura
Chapter 6 Epigallocatechin-3-Gallate: Cardiometabolic Benefts and Metabolism... 101
Joanna K. Hodges and Richard S. Bruno
Chapter 7 Tea Polyphenols for the Prevention of Infuenza and the Common Cold .. 127
Takeichiro Tominaga, Daisuke Furushima, and Hiroshi Yamada
Chapter 8 Tea-Derived Polysaccharides: A Promising Natural Product for Health Benefts... 139
Ping Xu, Anan Xu, and Ping Chen
Chapter 9 Tea, Camellia sinensis in Africa............... 169
Maurice M. Iwu
Chapter 10 Black Tea in Chemoprevention of Cancer........ 179
Wei-Sheng Lin and Min-Hsiung Pan
Chapter 11 Green and Sustainable Processing of Tea Constituents and Applications ........ 193
Ajay Rana, Shalika Rana, and Sanjay Kumar
vi Contents
Chapter 12 Green Tea and Telomere Length Regulation in Health Conditions ....207
Ligia M. Watanabe, Natalia Y. Noronha, Marcela A.S. Pinhel,
and Carla B. Nonino
Chapter 13 Tea Leaves as an Ingredient of Confectionery........ 221
Marcellus Arnold, Yolanda Victoria Rajagukguk, and
Anna Gramza-Michałowska
Chapter 14 Use of Tea Catechins in Foods as a Functional Ingredient.......... 241
Hande Özge Güler Dal and Yusuf Yilmaz
Chapter 15 Processing Technology to Improve the Flavor and Quality Stability of
Tea Beverages................259
Shuang Liang, Yongquan Xu, Junfeng Yin, and Zhusheng Fu
Chapter 16 Tea Seed Oil with Aesthetic Benefts for Skin and Hair....... 281
Nattaya Lourith and Mayuree Kanlayavattanakul
Chapter 17 Tea Flowers and Their Health Benefts ............295
Ying Gao and Yi Charlie Chen
Chapter 18 Protein and Hydrolytic Peptides from Tea .............. 325
Qianfei Huang and Ping Xu
Chapter 19 Bioavailability of Tea Polyphenols............ 341
John Shi, Sophia Xue, Hongyan Mu, and Yuko Kakuda
Chapter 20 Genetic Characterization of Tea and Its Quality Attributes ........ 347
Adam C. Faller
Index....................... 375

 

مشخصات فایل

عنوان (Title): Tea as a Food Ingredient_ Properties, Processing, and Health Aspects
نام فایل (File name): 932-www.GeneProtocols.ir-Tea as a Food Ingredient_ Properties, Processing, and Health Aspects-CRC Press (2022).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian): چای بعنوان یک ماده غذایی- خصوصیات، فرآوری و جنبه های بهداشتی
ایجاد کننده: Junfeng Yin, Zhusheng Fu, Yongquan Xu
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2022
شابک ISBN: 036768571X, 9780367685713
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 13.6 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 397

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">